Preparats, hajime!

El passat dissabte va tenir lloc al pavelló de la Mar Bella la primera competició de Judo en què participava l’Escola.

image_print

Hi van participar dos alumnes de cinquè d’Educació Primària, l’Álvaro i l’Hugo López. Abans de començar tot eren nervis, no sabien amb què es trobarien. Amb l’ajuda del seu professor, en Jordi, van transformar aquests nervis en concentració perquè tot sortís bé.

DSC_0245

 

El primer que va tocar fer va ser observar els rivals mentre lluitaven. Moment clau per començar a familiaritzar-se amb els combats. Cada cop quedava menys perquè els nostres lluitadors entressin al tatami.

 

DSC_0247

 

Ara sí, era moment de començar el combat i de veure els nostres lluitadors en acció.

 

DSC_0279

 

Van ser combats molt emocionants on, tant l’Hugo com l’Álvaro, van fer molt bon paper. El més important, però, va ser l’experiència i el coneixement que es van endur practicant l’eport que tant els agrada. En Jordi, el seu entrenador, ens va comentar en acabar la competició ‘’ estic molt satisfet amb els meus alumnes de Judo, amb només dos mesos de classes han aconseguit fer un paper sensacional en aquesta competició. Si segueixen així, de ben segur faran grans coses en el món del judo. Els animo a seguir disfrutant com ho fan. Són uns nois magnífics!’’

 

DSC_0285

 

Va ser una jornada rodona on tots vam disfrutar molt d’un esport que des de fa dos anys està arrelant amb molta força a l’Escola.

 

DSC_0277

 

Descarrega’t aquí totes les fotografies.