Vitamines emocionals

Activitat de tutoria realitzada pels alumnes de 2n d’ESO amb l’objectiu de construir una bona autoestima i confiança en un mateix.

image_print

vitamines

 

Per acabar el trimestre, els alumnes de 2n d’ESO hem fet una activitat a tutoria que hem batejat com a “vitamines emocionals”. Cadascú ha dibuixat de forma creativa el seu nom a l’anvers d’un sobre. A continuació, els hem penjat tots a la pissarra, com quedava d’acolorida! Finalment, dedicaven uns minuts a pensar en cadascun dels seus companys i a escriure’ls en un paperet un paraula, una frase, un pensament en positiu que anaven deixant dins de cada sobre corresponent. Dimarts vinent, a l’hora de sortida, els repartirem el sobre tancat amb tots els missatges. Quina emoció llegir totes les dedicatòries! Són autèntiques vitamines emocionals, d’aquelles que et deixen un somriure als llavis. Gràcies a aquestes vitamines, creixen sentiments molt especials: amor, amistat, tendresa. Ajuden a construir una bona autoestima i la confiança en un mateix. Una manera molt bonica de tancar el trimestre i desitjar-se bones festes!

IMG_0278