Prealeví de somnis

El Prealeví de futbol ha aconseguit la primera posició en la primera fase de la lliga i ha aconseguit la classificació a la lliga preferent.

image_print

Divendres passat 11 de desembre, es va jugar l’ última jornada de la primera fase de la lliga del Ceeb, i per al nostre prealeví era una partit molt important i decisiu, ja que es jugava la primera posició en la classificació.

 

1

 

Abans de començar el partit, tots els jugadors estaven molt concentrats. La bona feina durant tota la primera fase els havia donat l’oportunitat d’aconseguir la victòria tan desitjada que se’ls havia escapat en anys anteriors. Tots ho volien fer molt bé.

 

2

 

Va començar el partit de manera molt positiva per al nostre equip, amb un magnific gol signat pel Marc. Amb la confiança que un gol dóna, l’equip va començar a desenvolupar el seu joc. Era un plaer veure’ls jugar.

 

3

 

Finalment, el partit va acabar amb un 5-1, merescuda victòria que valia per la primera posició en la classificació. Havien treballat molt dur durant tota la primera fase i la recompensa es va fer realitat. Tot era alegria, emoció, somriures, abraçades… La feina ben feta havia donat els seus fruits, i ara era moment de gaudir abans de tornar a començar amb un gran repte, Preferent, la lliga dels millors. De ben segur, els nostres futbolistes, l’Àlex, el Manel, el Xavi, l’Álvaro, el Marc, el Ricard, el Lluís, el Pol, el Yerai, l’Hugo, el Kai i l’Oriol junt amb els seus entrenadors, en Yari i en Kik, faran un molt bon paper.

Moltes felicitats campions!

 

4

 

L’Oriol, un jugador de l’equip, va crear un blog en el qual anirà explicant l’evolució d’aquest equip, aquest n’és el seu link:  Futbol Garbí Generació 2005

Mira el vídeo.

Descarrega’t totes les fotografies.