II Jornada d’experiències d’escacs i educació

La nostra escola va participar, de la mà de la Sra. Mercè Olivé i el Sr. Sergi Sans, en la II Jornada d’experiències d’escacs i educació

image_print

Dissabte 30 de gener es va realitzar a Girona aquesta Jornada, organitzada per la Universitat de Girona, el Departament d’Ensenyament i la Federació Catalana d’Escacs, que té per finalitat compartir les experiències que es comencen a realitzar a les escoles amb els escacs.
A la nostra escola els escacs formen part del Projecte Pedagògic. El Sr. Vergés, a l’Escola del Mar, ja va incoure’ls com a element de la Vida Social.
Tal com va explicar la Sra. Mercè Olivé, la Història ens explica que el primer dia que es va inaugurar l’Escola Del Mar, els seus alumnes ja hi van jugar!
El Sr. Sergi Sans va exposar l’enfoc que hi donem des de l’Escola i com els alumnes s’incien en aquest joc que té tants avantatges i que permet un aprenentatge competencial.
També vam poder participar en tallers que ens mostraven noves experiències i noves idees per treballar amb els nostres alumnes.
Així doncs, deixem que els escaquers i les peces envaeixin l’Escola i que els alumnes gaudeixin jugant…hi sortiran guanyant sempre!

Captura de pantalla 2016-02-01 a les 13.23.53

Captura de pantalla 2016-02-01 a les 11.36.21