L’ART a l’Educació Infantil: L’obra de Joan Miró

Els alumnes de les classes Picarol, El Molí i Cu-cut d’EI3, que fa temps que estan aprofundint en el coneixement del llegat de l’artista, s’han inspirat en l’obra “Autoretrat” per treballar la pintura.

image_print

SAM_6745Si l’obra de Joan Miró és una font d’inspiració, sensibilització i aprenentatge per a tothom, per als més petits la seva descoberta és extraordinària. L’explosió de colors i formes sedueix tant als alumnes que per si sola convida a la creativitat.

En aquesta ocasió, els alumnes de les classes Picarol, El Molí i Cu-cut d’EI3, que fa temps que estan aprofundint en el coneixement del llegat de l’artista, s’han inspirat en l’obra Autoretrat per trSAM_6636eballar la pintura. Després d’una bona observació han reproduït l’original sobre cartró. Després, amb tot un treball
de reflexió, moviment i expressió corporal han aprofundit en el coneixement del propi cos per poder completar de manera personal l’obra i crear la pròpia realització.
D’altra banda, les tres obres de la Sèrie Blue del pintor han permès crear tot reflexionant sobre conceptes matemàtics.

El resultat final és una exposició d’una sensibilitat i bellesa indubtable.IMG_7196 SAM_6732 IMG_7218 IMG_7219 SAM_6766