Debut a l’escenari!

El passat diumenge va tenir lloc a Viladecans, l’exhibició de dansa-jazz de les alumnes d’Educació Infantil

image_print

Totes estaven molt nervioses, mai havien pujat a cap escenari com aquell. Era la primera de les seves actuacions. No podien parar quietes, només volien sortir a l’escenari i disfrutar amb allò que tant temps portaven assajant.

8eeb10315aac5707ba595dd7c236a633

Només arribar van portar-les al seu camerino on es van preparar per l’actuació i van fer una última prova.

IMG_0092

Un cop prepardes, van pujar al pati de cadires per veure les actuacions anteriors. Cada cop quedava menys pel gran moment i les cares de les ballarines ho demostraven, desprenien il·lusió, ganes de fer-ho bé, nervis…

IMG_0107

Finalment, va arribar el moment de baixar a l’escenari per actuar. La Clàudia i l’Olga, les seves professores, van donar les últimes instruccions i l’actuació va començar. Ho van fer molt bé!

IMG_0115

En acabar, la Clàudia, ens va comentar ‘’estic molt orgullosa amb les meves ballarines, han fet un ball excel·lent i el més important, han disfrutat fent allò que tant els agrada. Les animo que segueixin així perquè segur, arribaran molt lluny’’. Amb aquestes paraules acabava el que va ser una jornada rodona per a tothom.

Mira el vídeo de l’actuació

Descarrega’t les fotografies