Anem al Teatre

Dijous 21 d’abril a les 21h. Garbí-Pere Vergés Esplugues assisteix al TEATRE VICTÒRIA a veure Fuenteovejuna amb Antonio Canales de la Companyia Antonio Gades.

image_print

Dijous 21 d’abril a les 21h. Garbí-Pere Vergés Esplugues assisteix al TEATRE VICTÒRIA a veure Fuenteovejuna amb Antonio Canales de la Companyia Antonio Gades

Des del departament de Música i Dinamització Cultural, estem preparant una sortida adreçada als cursos d’ESO i Batxillerat.

ANEM AL TEATRE pretén donar continuïtat al Projecte Pedagògic de L’Escola Garbí: un projecte que té per finalitat aconseguir que l’alumnat s’interessi pel món que l’envolta i l’actualitat .

L’activitat que us proposem és assistir al Teatre Victòria (adreça Av. del Paralel, 67   08004 Barcelona).

Tots els alumnes d’ESO, BATXILLERAT i familiars que hi estiguin interessats han d’escriure un correu a efarras@escolesgarbi.cat (Enri Farràs) indicant el nom de la persona interessada i la quantitat d’entrades que vol.

Les entrades valen 21,30€. El pagament es farà en efectiu i s’abonarà a la Sra. Enri Farràs.

Els desplaçaments d’anada i tornada els faran els alumnes pel seu compte.

Aquest espectacle és la versió que de l’obra teatral homònima de Lope de Vega va realitzar Antonio Gades. El nucli de la història gira al voltant de la lluita solidària d’un poble contra la tirania d’un cacic, símbol del despotisme i dels privilegis inamovibles de les classes dominants. “La llum dels quadres de Velázquez, el teatre del Segle d’Or, l’enorme riquesa de la dansa popular espanyola, són totes elles eines que Gades utilitza amb el seu magisteri característic per explicar sense una sola paraula l’esdevenir de l’autèntic protagonista de l’obra , el poble de Fuenteovejuna. l’espectador se sent reflectit en una obra que farà sentir i emocionar-se a tot tipus de públic.

Magistral barreja del que culte i del popular, en aquest gran espectacle Gades posa de manifest el que ja es va convertir en el seu testament vital, la seva confiança en la riquesa i poder expressiu de la dansa espanyola en tota la seva extensió: el ball folklòric, la dansa estilitzada i, com no, el flamenc.

Inspirat en l’obra homònima de Lope de Vega

Dedicat a la memòria de Celia Sánchez Manduley

Durada: 90 minuts sense entreacte. 

Per si en voleu saber una mica més:

Captura de pantalla 2016-04-05 a les 15.07.21