Ens visita Isona Passola

El dia 6 d’abril va tenir lloc al menjador de l’Escola la conferència Homes i dones del demà: Cultura i Identitat de país, a càrrec de la Sra. Isona Passola.

image_print

Captura de pantalla 2016-04-06 a les 15.37.48

El dia 6 d’abril ha tingut lloc al menjador de l’Escola  la segona conferència  del curs homes i dones del demà que s’enmarca en el cicle adreçat als alumnes de Batxillerat. En aquesta ocasió el títol i el tema ha estat Cultura i Identitat de país, i la conferenciant ha estat la Sra. Isona Passola.

La ponent és l’actual presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català i directora, entre d’altres, de pel·lícules tan conegudes com “Pa negre”.

L’auditori estava format pels nostres alumnes de  Batxillerat de Badalona i Esplugues que, com a ciutadans i homes i dones del demà, han de tenir esperit crític, han de ser lliures, compromesos i responsables. És per això que traslladar l’actualitat de forma vivencial a la nostra Escola ens sembla una necessitat i una oportunitat d’aprendre fonamental.