El científic Dr. Eduard Batlle, pare de l’Escola, entrevistat a la Vanguardia

El Dr. Batlle, juntament amb la seva esposa, la Dra. Elena Sancho formen part de l’equip de recerca sobre el càncer del IRB (Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona).

image_print
El passat diumenge 17 d’abril, el Dr. Eduard Batlle, pare de la Berta i en Pau de la nostra Escola, va ser entrevistat a les pàgines de La Vanguardia. El Dr. Batlle, juntament amb la seva esposa, la Dra. Elena Sancho, formen part de l’equip de recerca sobre el càncer del IRB (Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona) que està aconseguint avenços molt importants i significatius en la detecció, tractament i cura d’aquesta malaltia. Formen part d’un equip multidisciplinari internacional que de ben segur aviat seran candidats al Nobel de medicina. Recentment ha estat guardonat amb el premi de la Fundació Lilly d’investigació biomèdica pels seus estudis sobre el càncer colorectal.
Moltes felicitats!

1