L’Ona, de l’equip de Patinatge Artístic sobre Gel del FC Barcelona, tercera a la VII Copa Cim Canillo d’Andorra

L’Ona ha quedat tercera a la VII Copa Cim Canillo d’Andorraen, tercera prova puntuable per la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre Gel.

image_print

IMG_2511Aquest cap de setmana passat va tenir lloc, al Palau de Gel de Canillo, la VII Copa CANILLO, El Cim d’Andorra, que és la tercera prova puntuable per la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre Gel.

El divendres, a les 7.00h del matí, el FC Barcelona ens va fer anar a entrenar durant una hora i després ja vam marxar cap a Andorra. El camí se’m va fer molt llarg i, poc a poc, van anar creixent els nervis per la competició de l’endemà.

A les 16.00h l’Andorra Club Gel ens havia convocat per un altre entrenament, aquesta vegada ja a la pista de gel de Canillo que és una pista Olímpica de 1.800m² (60m x 30m) i té unes grades amb una capacitat per 1.500 espectadors. La veritat és que és molt impactant i, a més a més, el gel és diferent al nostre perquè és més dur i els patins encara llisquen més. El nostre club ens havia aconsellat afilar-los uns dies abans.

Vaig anar a dormir aviat perquè l’endemà m’havia de llevar molt d’hora per pentinar-me, maquillar-me, vestir-me i començar a escalfar pel gran moment. A la pista de gel vaig començar a trobar-me amb les companyes del Club Esports de Gèu Val d’Aran de Vielha, de l’Andorra Club Gel i del Club Poliesportiu Puigcerdà.

Tots els patinadors del FC Barcelona estàvem motivats per fer-ho el millor possible i, sobretot, per tornar a casa amb alguna copa sota el braç. L’esforç de tantes hores d’entrenament va donar molt bons resultats i vam tornar a Barcelona molt contents per la feina ben feta i ja amb ganes que arribi la Copa Internacional Ciutat de Barcelona a la nostra pista de gel.