Patinadores a pista!

El passat dimecres es va dur a terme la 1ª competició de patinatge artístic sobre rodes a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport.

image_print

Per a moltes de les patinadores era la primera competició que feien. Estaven totes molt nervioses, en Gerard també, però alhora amb moltes ganes de saltar a la pista per demostrar allò que havien après.

IMG_0165

Les seves entrenadores, la Meri i la Clara, estaven convençudes  que la jornada seria un èxit, ja que, independentment del resultat final, saben millor que ningú l’esforç que hi han posat.

IMG_0178

La competició es va dividir en 4 nivells segons l’edat de les participants. Cada competidora i competidor feien la seva coreografia i posteriorment obtenien la valoració del jurat segons la dificultat i l’estil de l’actuació.

IMG_0169

 

Un cop finalitzades totes les actuacions, es va procedir al recompte de la puntuació i posteriorment a l’entrega de premis.

IMG_0166

La Meri i la Clara, en finalitzar la competició, ens van comentar: ‘’ Estem molt contentes i orgulloses amb l’actuació de totes les participants i també amb la d’en Gerard. Ho han donat tot a la pista, se les veia disfrutar’’. Va ser una jornada en la qual tot va anar sobre rodes!

Descarrega’t totes les fotogarfies.