Cambridge English visita l’Escola

Communications Support Manager de Cambridge English Language Assessment, UK va visitar el dia 6 de maig l’Escola

image_print

Communications Support Manager de Cambridge English Language Assessment, UK va visitar el dia 6 de maig l’Escola Garbí Pere Vergès d’Esplugues de Llobregat. Aquest visita forma part d’un ambiciós projecte mundial de suport a les escoles per part de Cambridge English. El nostre centre ha estat un dels interlocutors escollits a Catalunya en atenció a l’excel·lència demostrada al llarg dels anys en l’ensenyament de l’anglès als seus alumnes.

El director de l’Escola va donar la benvinguda a la Kimberley, que tot seguit es va entrevistar amb l’equip de professors d’anglès del centre per tal de poder conèixer de primera mà les necessitats detectades pels docents a l’hora de realitzar el seu treball dins l’aula. A partir d’aquestes demandes, Cambridge English pretén desenvolupar noves eines que s’adeqüin a aquestes necessitats i que permetin millorar tant la motivació dels estudiants joves (nens i adolescents) com la informació i la comunicació amb els pares i mares.

Un cop finalitzada la sessió de treball amb els professors, dos alumnes de l’Escola van oferir a la Kimberley una visita guiada on va poder conèixer una mica millor les instal·lacions del centre i les particularitats del seu sistema educatiu.