Comença l’espectacle!

El passat divendres va tenir lloc l’audició de música de Garbí Obert, on tots els seus alumnes van cantar i tocar les peces apreses durant el curs.

image_print

Des dels més petits fins als més grans, a tots els esperava el seu moment a sobre l’escenari per fer allò que tant els agrada, música.

IMG_0417

Per als més petits era el primer concert de la seva vida. Estaven molt nerviosos i inquiets, però alhora amb moltes ganes de sortir davant dels seus pares, mares, avis i familiars per ensenyar-los allò que havien après durant el curs. Van fer una actuació fantàstica i tots vam gaudir  molt escoltant -los i, fins i tot, veient-los fer una coreografia.

IMG_0364

Després van sortir els alumnes de Primària, cadascú amb el seu instrument, disposats a tocar la seva peça. Alguns ho feien en solitari, altres en grup, va ser molt bonic veure les cares de felicitat de les famílies en veure els seus petits artistes damunt l’escenari.

IMG_0383

Finalment van sortir els alumnes de Secundària. Molts d’ells porten una colla  d’anys fent música i va ser un final de festa perfecte.

IMG_0410

Va ser un acte espectacular en el qual tots els alumnes ens van regalar un gran concert, ple de bona música i també de moltes emocions. Són uns artistes!

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Twitter: @GOEsplugues