Final de Catalunya del XII Certament Nacional de Lectura en Veu Alta

El dia 31 de maig, va tenir lloc, a la Sala Gran del Teatre Nacional, la gran Final de Catalunya del XII Certament Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana.

image_print

Ahir, dimarts 31  de maig, va tenir lloc, a la Sala Gran del Teatre Nacional, la gran Final de Catalunya del XII Certament Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana.
Va ser una competició d’un gran nivell i  el Jurat no ho va tenir gens fàcil. Els  nostres alumnes, Adrià Grau – en la categoria “Corsaris”- i Mireia Arguijo, Marina Mainar i Laia Vidal – en la categoria de grup “Tropa de corsaris, hi van fer un bon paper i ens van representar molt dignament, però no sempre es guanya.

Participar-hi ja va ser un gran premi!

 

IMG_20160531_140827 IMG_20160531_122651