Intercanvia un llibre per a l’estiu!

El dilluns 6 i el dimarts 7 de juny serem a l’entrada de l’escola per fer la recollida de llibres. Poden dur un màxim de tres llibres per alumne i per cadascun d’ells els donarem un “garbitllet”, amb el qual podran endur-se un llibre o més el dia que celebrem la 1a Fira de l’Intercanvi.

image_print
L’ Escola promou i impulsa l’hàbit de la lectura com a font de coneixement, socialització i plaer a través d’ un seguit d’ accions. 
 
En aquest sentit, des de la Biblioteca hem organitzat una activitat d’intercanvi de llibres per fomentar valors de caire intel·lectual i social. Un dels objectius principals d’aquesta activitat és incentivar l’experiència de la lectura a la nostra Escola, així com fomentar el consum responsable, mostrant-lo com una eina que acosta les persones i potencia la participació i col·laboració entre tots els membres de la nostra comunitat escolar.
 
El dilluns 6 i el dimarts 7 de juny estarem a l’entrada de l’escola de 8:30 a 9:15 i de 16:50 a 17:30 per fer la recollida de llibres. Recordin que poden dur un màxim de tres llibres per alumne i per cadascun d’ells els hi donarem un “garbitllet”, amb el qual podran endur-se un llibre o més el dia que celebrem la 1a Fira de l’ Intercanvi.
 
Ens faria molta il·lusió comptar amb la seva participació en aquesta nova activitat, que de ben segur ens enriquirà a tots pels valors socials i intel·lectuals que fomenta.