Neda per un somni

El dissabte passat va tenir lloc a l’Escola una nova edició del “Neda per un somni” amb un rècord de participació a la piscina de 206 nedadors i amb una recaptació de moment de 2764 euros.

image_print

El dissabte passat va tenir lloc a l’Escola una nova edició del “Neda per un somni” amb un rècord de participació a la piscina de 206 nedadors i amb una recaptació de moment de 2764 euros.

Benvolgudes famílies,

Els vull agrair en nom de tota la comunitat educativa de l’Escola i en el meu propi la seva participació i col.laboració en la setena edició del “Neda per un somni”.

Ha estat un èxit de participació, amb rècord de nedadors, 206, i amb una recaptació de moment de 2764 euros que es destinaran íntegrament als programes Escola amiga de la Fundació de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Gràcies a tots vostès, als participants, als que ens han facilitat la logística, l’avituallament, els obsequis i molt especialment a l’AMPA i la seva Junta pel seu compromís en l’organització i realització de la jornada.

I com no, a tots els alumnes i mestres voluntaris d’imaGine i a tots els que hi han participat. Ells, els nens i adolescents, són els autèntics protagonistes i raó de ser de tot.

Com hem dit i escrit en moltes ocasions, competències per a la vida que tenen moltes formes i maneres d’expressió a la nostra Escola.

Cordials salutacions,

Jordi Carmona  Espinosa

Director Garbí Pere Vergés Esplugues

jcarmona@escolesgarbi.cat

Fragments del Neda per un somni

El dia 24 de maig, van publicar en el suplement Criatures del diari  Ara, l’article Neda per un somni. Podeu visualitzar-lo en aquest enllaç: http://criatures.ara.cat/blog/2016/05/24/el-dissabte-4-de-juny-neda-per-un-somni/

Captura de pantalla 2016-05-30 a les 15.41.17

Per setè any, l’equip de projectes solidaris ImaGine, de l’escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues de Llobregat, organitzaran el dissabte 4 de juny de 9 a 15h la Festa “Neda per un somni”. Es tractarà d’una festa solidària amb l’objectiu de col·laborar amb l’Hospital de Sant Joan de Déu, organitzaran una sèrie d’activitats que permetran  finançar un projecte d’implants per a nens sords. Es tracta d’un projecte preciós en què nens que eren sords ara poden sentir i tocar instruments musicals gràcies a aquests implants. Les reparacions no les paga la seguretat social i es paguen amb fons del propi Hospital.

Una iniciativa que buscarà situar l’alumne com a protagonista de tots els processos d’aprenentatge. S’aprèn de moltes maneres, una escola és plena d’oportunitats d’aprenentatge. Cal potenciar-les i identificar-les. La finalitat és formar persones riques en competències per a la vida. Així, la jornada “Neda per un somni” constarà de diferents activitats adreçades a les famílies de l’escola i amics, sent l’activitat principal les 4 hores de natació. La participació és gratuïta i els ingressos provindran dels donatius voluntaris que els participants vulguin aportar.

La dinàmica de la jornada serà la següent: L’activitat principal girarà al voltant de la Piscina entre les 9:30 i les 13:30 hores. Les famílies i amics participants hauran de nedar durant 15 minuts assignats.

Al llarg del matí es jugaran partits de futbol de pares, activitats per als més petits…un taller de maquillatge, un concurs de dibuixos, tallers dels professionals de Sant Joan de Déu per a nens i famílies de conscienciació i sensibilització, música, etc.. el bon ambient estarà garantit!

Gràcies a les empreses col.laboradores del Neda (Julians Catering,  Macrisil (international Forwarders and Logistics), Leche Pascual, Chupa Chups, Revlon, inter sport, Pepsico,  Puig,  FCB, Estopa, Esclat, Ninco,  Aurum, Bike stokcs,  Bielsa Optics, Farmàcia Calduch, Club Natació Barcelona, Condis,  Racing Bofarull, Sueños, Mas Oliver, Tinyol i Unió), hi haurà esmorzar i begudes gratuïtes per tots els participants, un sorteig ple de sorpreses, i fins hi tot fideuà i beguda, tot a un preu simbòlic i voluntari.

Captura de pantalla 2016-05-30 a les 17.19.20