Missió Apilo XVI

Fa uns dies els alumnes de cinquè de Primària van rebre la visita de la Berta. Ella venia de la Missió Apilo XVI i els va fer una xerrada sobre què passava amb les piles que havíem llençat a les papereres de reciclatge, l’ús que se’ls dóna…

image_print

Sin título2Hem participat en la Missió Apilo XVI

És per això que hem anat reciclant als contenidors que ens van posar a l’Escola les piles usades que teníem a casa.

Fa uns dies els alumnes de cinquè de Primària van rebre la visita de la Berta. Ella venia de la Missió Apilo XVI i els va fer una xerrada sobre què passava amb les piles que havíem llençat a les papereres de reciclatge, l’ús que se’ls dóna…Van poder fer un petit experiment per veure el funcionament de les piles.3

A més a més, el mateix dia van venir a pesar les piles que havíem recollit, ja que ens presentem al concurs amb altres escoles per veure qui recicla bé més piles usades. Ens van dir que n’havíem recollit 37,8 Kg. Ara estem a l’espera de saber qui ha estat el guanyador, però hem aconseguit portar moltes piles al Planeta Reciclatge. Bona feina!!!!!

Sin título