Setmana de Portes Obertes

La passada setmana, van tenir lloc les portes obertes de Natació, Patinatge, Tennis i Preesport.

image_print

Preesport

És l’activitat per als més petits, ells mai es cansen de jugar i d’aprendre amb les proves preparades per la seva professora, la Laura. A la sessió oberta vam poder descobrir el dia a dia d’aquesta activitat que es realitza a més, en anglès. Tots els nens estaven entusiasmats de poder realitzar la classe davant dels seus pares, mares i familiars. Va ser tot un èxit!

IMG_0451

Descarrega’t aquí les fotografies de l’activitat

Natació

L’aigua, un medi en el qual els més petits no estan acostumats. Era tot un repte per a ells, fer la sessió oberta davant de les seves famílies amb les quals a més, van poder gaudir d’una estona dins l’aigua. Les seves professores, la Mika, la Marta, la Paula i en Jose, ens comenten que l’evolució que han fet tots els nens des del començament de curs ha estat molt bona.

IMG_1052

Descarrega’t aquí les fotografies de l’activitat del Dimarts

Descarrega’t aquí les fotografies de l’activitat del Dijous

Patinagte

El patinatge, un esport que any rere any ha anat arrelant amb força a Garbí Obert. La major part d’aquesta motivació la tenen les seves entrenadores, la Meri i la Clara que sessió rere sessió fan que les patinadores millorin i s’ho passin d’allò més bé damunt dels patins. La classe oberta va ser tot un èxit on totes les patinadores i el patinador van realitzar les coreografies apreses. Finalment va tenir lloc el musical del Rei Lleó amb una gran coreografia on van participar tots els esportistes.

IMG_0940

Descarrega’t aquí les fotografies de l’activitat

Tennis

Tots estaven molt nerviosos, però alhora amb moltes ganes de sortir a la pista i ensenyar als pares, mares, avis i familiars el que havien après durant tot el curs als entrenaments de tennis. Els seus professors, en Jordi Pagès i en Jordi Campillo, estan molt satisfets amb la feina de tots i cadascun dels tennistes que han tingut durant aquest curs. Fan una valoració molt positiva de la temporada i ens comenten que la progressió ha estat més que satisfactòria.

IMG_0933

Descarrega’t aquí les fotografies de l’activitat