Homenatge al Projecte intergeneracional d’Esplugues.

La nostra escola, dins el projecte de Vida Social de batxillerat, va participar en un acte d’agraïment de l’Ajuntament d’Esplugues a tots els alumnes i avis i àvies que participen en les activitats: “Les històries de vida” i “l’Alfabetització digital al Casal de Can Clota”.

image_print

Captura de pantalla 2016-06-16 a les 16.25.35Aquest matí s’ha celebrat, a l’Ajuntament d’Esplugues, un acte d’agraïment i homenatge a tots els alumnes i avis i àvies del nostre municipi que han participat en activitats intergeneracionals.

L’Alcaldessa d’Esplugues, la senyora Pilar Díaz, ha agraït als participants d’aquestes activitats la seva participació i implicació. Tan ella, com el Sr. Jordi Carmona i la directora de l’escola Natzaret, han destacat el gran aprenentatge que suposa, tant pels nens i joves com per la gent més gran,  poder compartir moments i experiències d’aquestes característiques.

La nostra escola, dins el projecte de Vida Social de batxillerat, realitza dues activitats amb aquest Captura de pantalla 2016-06-16 a les 16.25.53col·lectiu: Les històries de vida, en què els alumnes que hi participen treballen amb una persona gran per escoltar les seves històries i poder redactar un llibre on s’explica la vida i les vivències. I el projecte d’Alfabetització digital al Casal de Can Clota amb l’objectiu de fer “perdre” la por davant d’un ordinador, un smartphone o tauleta als avis. Ensenyar-los a navegar per internet, buscar informació, fer gestions on-line, etc.