Setmana de Portes Obertes II

Natació-Waterpolo:

Tot i els nervis, tots tenien molta il·lusió per sortir dels vestidors i entrar a la piscina per ensenyar als pares, mares i familiars tot allò que havien après durant el curs en la seva activitat. Va sortir d’allò més bé. Tots els alumnes van poder gaudir fent l’activitat que tant els agrada. Finalment, els pares i mares van poder compartir amb els seus fills, una part de la sessió des de dins de l’aigua on van poder copsar de primera ma allò que el seu fill havia aprés.

images

Dansa-Jazz:

Menjador preparat, música a punt i ballarines en posició. Només faltaven els pares, mares, avis i tiets per poder presenciar la sessió de portes obertes de dansa-jazz que totes les alumnes juntament amb les seves professores, l’Olga i la Clàudia portaven moltes setmanes preparant. Va sortir tot molt bé, els diferents grups van passar per l’escenari i van donar-ho tot. Va ser una festa esplèndida.

IMG_1182

Descarrega’t aquí les fotografies de l’activitat

Judo:

Amb el tatami preparat al mig del menjador només faltaven els judokas per començar la classe oberta. Els participants van ensenyar les diferents tècniques que havien après durant l’any i posteriorment es van dur a terme diferents combats entre els diferents alumnes. El seu professor, en Jordi Campillo ens va comentar al finalitzar la sessió que estava molt content amb tots els seus alumnes ja que des del començament de curs havien fet una evolució més que positiva. Va concloure animant-los a tots a seguir el proper curs amb l’activitat.

IMG_1267

Descarrega’t aquí les fotografies de l’activitat