Diada de l’Esport ’16

El passat dissabte 18 de juny va tenir lloc la Diada de l’Esport. Aquest any, es va dur a terme a l’Escola de Badalona i va ser tot un èxit!

image_print

Puntualment com cada any, l’últim cap de setmana de curs té lloc la Diada de l’Esport, aquest any tocava a Badalona. Tots els alumnes de Garbí Obert participants estaven molt il·lusionats amb aquest dia ja que és la seva festa, la festa de l’esport. Una jornada en la qual les dues escoles es troben per celebrar el final de les activitats.

IMG_1292

A primera hora del matí, la meteorologia no ens va respectar gaire. Tot i això la resta de dia va ser d’allò més solejat i divertit. Els jardins de l’Escola feien goig plens de famílies amb un somriure a la cara. Tots els nens van poder gaudir de practicar el seu esport i de banyar-se a la piscina amb els seu equip i també amb els companys de Badalona. Va ser tot un èxit! Només queda agraïr a totes les famílies la seva participació i també a l’Escola amfitriona. Gràcies família de Garbí Obert per aquest curs ple d’activitats, emocions, ple en tots els sentits, ens retrobarem al setembre, molt bon estiu!

IMG_1293

Descarrega’t les fotografies aquí