Presentació de Garbí Obert

Dimarts 25 d’octubre a les 18h tindrà lloc la Presentació de Garbí Obert.

image_print

Benvolgudes famílies,

Dimarts dia 25 d’octubre tindrà lloc la presentació per a les famílies dels alumnes inscrits a les activitats esportives de Garbí Obert. Aquest acte consisteix en una petita desfilada de cadascun dels esports. Es realitzarà a partir de les 18h de la tarda i tindrà una durada de 45 minuts.

El mateix dimarts els professors i entrenadors de cada activitat passaran a recollir tots els alumnes per les classes, indiferentment si l’alumne fa l’activitat un altre dia que no sigui dimarts, ja que la presentació la fan tots els alumnes.

Els alumnes hauran d’anar vestits amb l’equip d’esports de l’Escola.

La recollida serà en el lloc habitual de sortida de cada activitat.

Cordialment,

Xavier Cereijo

Coordinador Garbí Obert