Diari de Casal Setmana 1

En aquesta notícia hi ha un recull de totes les activitats que els alumnes del Casal d’Estiu i del Campus Esportius van dur a terme durant la setmana passada. També podràn descarregar-se totes les fotografies.

image_print

Setmana 1, del 27 de juny a l’1 de juliol:

Grup Infantil (EI3, EI4, EI5)

Centre d’interès:

Un extraterrestre XZZ ha aparegut a l’escola, no sap com ha arribat fins aquí i tampoc troba la seva parella de viatge. Només recorda que durant el viatge s’han  creuat amb el FORAT NEGRE, un maligne de l’espai que ha fet desviar la nau del destí. A més s’ha emportat la seva parella de viatge, la ZZW. Hem de recuperar-la! El maligne ho impedirà amb els seus poders!

Al llarg de la setmana hem fet diferents activitats per tal d’ajudar al nostre amic XZZ.  Hem fet uns murals per decorar l’espai, un circuit per demostrar la nostra agilitat i espantar al forat negre i hem posat nom a les classes com ens va dir en XZZ .Per poder-se comunicar amb  la seva parella i trobar-la, hem elaborat unes antenes que li hem donat al nostre amic i molt content ha marxat a buscar-la.  Esperem que al llarg del cap de setmana trobi a la seva parella.

Per finalitzar la setmana, els alumnes d’EI5 han fet una excursió al Tibidabo on ha gaudit d’un dia ple d’aventures i d’emocions.

La setmana vinent en XZZ ens ha dit que el dijous  anem  al Parc de Francesc Macià, a Malgrat de Mar,  on trobarem un munt de sorpreses!!!

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Descarrega’t aquí totes les fotografies del Tibidabo

Grup de 1r i 2n d’EP

En aquesta primera setmana de Casal, hem començat amb moltes activitats tant d’aigua com d’esports. També hem realitzat el tradicional Taller de la samarreta en el qual cada alumne ha confeccionat la seva pròpia samarreta. A més a més, durant la setmana hem realitzat diferents activitats en anglès amb la seva professora Caroline.

Per finalitzar la setmana, hem anat d’excursió al Tibidabo on hem gaudit de totes les seves atraccions. Ha estat una sortida plena d’emocions i d’aventures.

Durant la propera setmana, realitzarem un altre Taller, anirem a la platja de Gavà i el dijous anirem d’excursió al Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar on decobrirem les seves cases gegants, els seus misteriosos bolets… El dimecres també farem un taller de cuina on elaboraran diverses coques que després ens menjarem a l’hora de les postres. Tot això a més a més de les activitats diàries a la piscina i al camp d’esports.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Descarrega’t aquí totes les fotografies del Tibidabo

3r, 4t, 5è i 6è d’EP i ESO

Durant aquesta primera setmana, hem realitzat un munt d’activitats, d’entre elles, relleus a la piscina, gincames en anglès, pràctica de diferents esports… A més a més, dimarts vàrem anar d’excursió a la platja de Gavà i dijous vam fer la bicicletada per la Carretera de les Aigües en la qual vam descobrir el Parc de Collserola.

La propera setmana seguirem amb les activitats a la piscina i al camp d’esports, tornarem a realitzar una gincama en anglès i a més a més el dimarts tornarem a la platja de Gavà i dijous visitarem el parc aquàtic Water World situat a Lloret de Mar. El dimecres també farem un taller de cuina on elaboraran diverses coques que després ens menjarem a l’hora de les postres.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Futbol

Aquesta primera setmana de Campus de Futbol, ha estat dedicada a la Recepció de la pilota, per tant, tots els exercisis han estat dirigits a la pràctica del control d’aquesta. Al final de setmana se’ls entregarà un diploma conforme han superat la setmana de manera satisfactòria. A les tardes, i aprofitant que aquest any se celebra l’Eurocopa a França, hem organitzat un torneig en el qual d’entre tots els futbolistes fem diversos equips, i cada dia es realitzen partits, al final de la setmana l’equip amb més punts serà el campió. Aquesta setmana hi han hagut tres, Espanya, Alemanya i Portugal. El guanyador ha estat Espanya. En aquesta Eurocopa també hi ha en joc el pitxixi, que aquesta setmana se l’ha emportat el Juni Bejarano de 3r d’Educació Primària. Setmanalment i després de l’entrega de premis, anirem a la Sala de Prensa on un jugador de cada equip compareixerà per tal de donar resposta a les preguntes que els companys els plantegin.

A més a més, el dimecres vam anar al Complex Esportiu de Can Caralleu on vam realitzar diversos partits contra el seu Campus Esportiu i també vàrem poder refrescar-nos a la seva piscina.

La propera setmana, el centre d’interès serà la finalització. A més a més, realitzarem una nova Eurocopa a les tardes i el dimecres, ens visitarà el Campus Esportiu de Maristes Sant Joan amb el qual realitzarem diferents partits.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Mira la Roda de Prensa