Diari de Casal Setmana 2

Setmana 2, del 4 al 8 de juliol:

Grup Infantil (EI2, EI3, EI4, EI5)

Centre d’interès:

La parella d’extraterrestres s’han retrobat gràcies a les antenes que li vam fer la setmana passada  a en XZZ.  Han de recuperar forces perquè estan molt dèbils i és per això que fem galetes de xocolata i crispis per llepar-nos els dits i perquè tinguin més força per poder construir la seva nau.  Ens expliquen que el forat negre està fent de les seves i que vigilem molt ja que quan no el veiem ens amaga molt del material que tenim.  Al Parc de Francesc Macià de Malgrat de Mar, hem trobat moltes de les coses que ens ha amagat però augmentada de mida ( gomes, maquinetes, colors , daus de lletres i nombres…..). Estem segurs  que sols ho fa perquè se sent sol i té moltes ganes de jugar, fins i tot sense saber cóm, hem trobat gorres, tovallons, ampolles d’aigua i una motxilla que ens havien desaparegut de l’autocar.  Ens hem posat molt contents i hem fet una petita gimcana on hem trobat part del nostre mural perdut i peces per poder construir la nau dels nostres amics XZZ i ZZX. Amb totes les peces trobades i juntament amb els extraterrestres hem muntat la nau però aquesta no funciona…Ens demanen que en construïm una de nova!

Al llarg de la setmana ens hem continuat banyant a la piscina interior i com el temps ens ha acompanyat, hem pogut gaudir de la piscina exterior.

La setmana vinent vindrà un circ a l’escola que de ben segur farà que el forat negre s’ho passi bé i a més a més seguirà fent de les seves i ens amagarà la clau de la nova nau a la platja de Mataró.

Segur que també serà una setmana plena d’emocions.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Grup 1r i 2n d’EP

Durant aquesta setmana de Casal, el grup de 1r i 2n, amb els seus professors la Laura i l’Aran han seguit amb el taller de samarretes. A més a més, el dimecres, hem realitzat un taller de cuina en el qual hem eleborat unes coques de vidre que ens hem menjat per a berenar. També hem fet diferents activitats al camp d’esports i a la piscina. Per finalitzar la setmana, el divendres al matí hem fet una guerra d’aigua al camp d’esports en la qual tots hem acabat ben molls.

El dimarts vam realitzar una excursió a la platja de Gavà en la qual vam gaudir d’un matí magnífic al mar i també de les diferents activitats a la sorra. Dijous vàrem anar al Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar on vam disfrutar de les seves tirolines i totes les seves estrambòtiques construccions.

Durant la propera setmana, realitzarem un altre Taller, ens visitaran els pallassos a l’Escola i el dijous anirem d’excursió a la platja de Mataró.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

3r, 4t, 5è i 6è d’EP i ESO

Aquesta segona setmana de Casal, ha vingut carregada de moltes activitats tant d’aigua com esportives. Hem realitzat una guerra d’aigua i també, com la setmana passada, una gincama en anglès dinamitzada per la Caroline.

El dimarts, vàrem anar a la platja de Gavà en la qual vam disfrutar d’un magnífic dia. Allà vam realitzar un partit de futbol, vam jugar amb pales… El dimecres al matí, vam realitzar un taller de cuina amb el senyor Ramon en el qual vam elaborar unes coques de vidre. Dijous, vàrem marxar d’excursió a Lloret de Mar, al parc aquàtic de Waterworld on vam disfrutar de tots els seus tobogans i de les seves piscines, va ser un dia fantàstic.

La propera setmana, durem a terme un nou Taller. El dimarts tornarem a la Platja de Gavà i dijous, marxarem d’excursió a Pineda de Mar on realitzarem activitats aquàtiques entre d’elles banana boat i catamarà. Finalment, divendres, realitzarem una nova gincama en anglès. Tot això a més a més de les activitats aquàtiques diàries i també al camp d’esports.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Futbol:

Aquesta setmana, ha estat enfocada a la finalització de la pilota. A partir d’aquest concepte tècnic hem realitzat diferents exercissis per tal d’aprendre múltiples maneres per  millorar aquest aspecte. A les tardes, hem iniciat un nou torneig d’Eurocopa amb sis equips diferents: França, Alemanya, Espanya, Gales, Islàndia i Croàcia. Dilluns i dimarts, van tenir lloc les fases de grup i dimecres es van realitzar les fases finals que consistien en les semifinals i la final i per altre banda el 5è i 6è lloc. El guanyador d’aquesta edició ha estat la selecció de França. El pitxixi de la setmana ha estat en Marc Boira, alumne de 5è d’Educació Primària.

Dimecres, ens va visitar el Casal Esportiu coordinat pel monitor de judo de Garbí Obert el senyor Jordi Campillo. Amb ells vam realitzar una competició durant tot el matí.

La propera setmana, estarà enfocada a un nou centre d’interès i a les tardes, realitzarem un nou Torneig. Aquesta setmana serà de la Copa Amèrica. A més a més, dimecres ens tornarà a vistitar el Casal de Maristes Sant Joan per tornar a realitzar una competició.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Mira la roda de premsa

Bàsquet:

Durant aquesta primera setmana al Campus Esportiu de Bàsquet hem realitzat entrenaments a diàri tant al matí com a la tarda. El dimecres, ens va visitar el Campus Esportiu de Maristes Sant Joan contra el qual vàrem realitzar una competició.

La propera setmana, seguirem amb els entrenaments i tornarem a realitzar les competició contra el Campus de Maristes Sant Joan.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Dansa:

Aquesta ha estat la primera setmana del Casal de Dansa. En aquesta hem començat a preparar el musical del Rei Lleó que el proper divendres a les 15:30 oferirem al menjador de l’Escola. També hem començat a elaborar la vestimenta que utilitzarem durant la funció.

La propera setmana, seguirem preparant les coreografiesper tal que l’actuació del divendres sigui tot un èxit.

Descarrega’t aquí totes les fotografies