Diari de Casal Setmana 4

En aquesta notícia hi ha un recull de totes les activitats que els alumnes del Casal d’Estiu i del Campus Esportius van dur a terme durant la setmana passada. També podràn descarregar-se totes les fotografies.

image_print

Setmana 4, del 18 al 22 de juliol:

Grup Infantil (EI2, EI3, EI4, EI5)

Aquesta setmana hem anat al Bosc Vertical a fer exercici per així poder aconseguir molta força per ajudar a enlairar la nau dels nostres amics. Hem cantat i ballat molt omplint cada racó de l’escola amb música. Hem fet unes maraques i tot sacsejant-les  hem aconseguit la benzina necessària per posar en funcionament la nau!

En XZZ i ZZX han estat molt contents de rebre la nostre ajuda i tanta benzina! És per això que la setmana vinent donaran la benzina restant al trenet que trobarem a la sortida de dimecres a Palau de Plegamans per tal que puguem pujar-hi!

També farem una Gimcana esportiva en Anglès i acabarem remullats fent jocs d’aigua.

FINS AVIAT AMICS!

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Descarrega’t aquí les fotografies de la sortida al Bosc Vertical

Grup 1r i 2n d’EP

Durant aquesta quarta setmana, els alumnes de 1r i 2n d’Educació Primària, han dut a terme moltes activitats, entre d’elles, han realitzat un taller de papiroflèxia en el qual cada alumne ha elaborat diferents figures. Per altre banda, dimarts varen anar d’excursió al Bosc Vertical de Mataró, unes instal·lacions en les quals van fer diferents circuits amb tirolines entre arbres.

Aquesta setmana però, el gran dia era dijous, ens quedavem a dormir a l’Escola. Al matí, varem anar al Parc de Can Vidalet a fer una gincama i després vam anar a dinar a l’Escola per preparar-nos per la tarda, els monitors havien preparat una gran festa. Vam baixar al camp d’esports i vam començar a fer les diferents proves, entre d’elles, portar un ou amb una cullera, buscar caramels d’entre la farina…, finalment vam fer una gran guerra d’aigua i farina en la qual tots ens ho vam passar d’allò més bé. Després vam pujar per refresar-nos a la piscina i per anar a sopar ben nets. Després de sopar va ser hora de la pelicula, vam haver de fer un esforç per aguantar desperts després de totes les activitats que haviem fet. Divendres hem esmorzat tots junts al menjador i hem, realitzat més activitats tant al camp d’esports com a la piscina.

La propera setmana dimarts marxem a la platja i dimecres anem a Sports Centerland on de ben segur disfrutarem molt amb totes les seves atraccionons.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Descarrega’t aquí les fotografies de la sortida al Bosc Vertical

3r, 4t, 5è i 6è d’EP i ESO

Aquesta ha estat una setmana molt intensa per als més grans del Casal, i és que ha estat la setmana de l’excursió. Dimarts de ben matí, vam agafar l’autocar direcció al Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Un cop vam arribar a la zona d’acampada, vam deixar totes les motxilles i les tendes de campanya i vam començar l’excursió per al Parc. Un cop vam tornar a ser a la zona d’acampada vam començar a preparar les tendes. Després, els monitors havien preparat uns jocs amb els quals ens ho vam passar d’allò més bé. Un cop acabats els jocs ja va ser hora d’anar a sopar. Tot seguit va ser el torn del tradicional joc de nit i després ja vam anar a dormir. Alguns, fins hi tot van fer vivac! Al matí següent, vam esmorzar i quan tot va estar preparat vam tornar cap a l’Escola on vam acabar el dia de manera tranquila ja que tots estavem molt cansats. Dijous, vam anar d’excursió a la platja de Gavà. I divendres vam fer la gincama en anglès amb la professora Caroline. Ha estat una setmana molt intensa i divertida.

La setmana que ve, dimarts anirem a la plaja de Gavà i dijous anirem a Port Aventura. Cal recordar que dijous marxarem a les 8:30h i tornarem a les 19h per tal d’aprofitar més la jornada al Parc.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Futbol

Aquesta setmana, el Campus Esportiu de futbol s’ha vist afectat per les diferents sortides amb nocturnitat que hi havien programades, tot i això hem realitzat entrenament i hem fet l’Eurocopa. Aquesta setmana, el centre d’interès era l’habilitat, per tant, tots els exercisis han estat dedicats a aquest concepte tècnic. Pel que fa a l’Eurocopa la vam realitzar durant la tarda de dijous.

La propera setmana el centre d’interès serà el porter, un jugador clau en el futbol i creiem que és bo donar-li importancia, és per aquest motiu que hem decidit centrar els entrenaments en el porter perque tothom conegui quina és la seva tasca dins del camp.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Mira la roda de premsa