Diari de Casal Semana 5

En aquesta notícia hi ha un recull de totes les activitats que els alumnes del Casal d’Estiu i del Campus Esportius van dur a terme durant la setmana passada. També podràn descarregar-se totes les fotografies.

image_print

Setmana 5, del 25 al 29 de juliol:

Grup Infantil (EI2, EI3, EI4, EI5)

Arribem finalment a l’última setmana del casal. Els extraterrestres han marxat al seu planeta i el forat negre ja no ha tornat a fer de les seves. Sembla que  fins i tot s’han  fet amics!  Aquesta setmana hem pujat a un trenet i hem fet un recorregut pel parc de Palau gràcies a la benzina que van deixar els nostres amics quan van marxar. Hem fet molts jocs, ens hem banyat a la piscina i hem acabat la setmana amb una gimcana al camp d’esports amb una merescuda remullada.

Esperem que tots els nens i nenes hagin gaudit d’aquest casal tant com hem fet tot l’equip de professionals i els desitgem unes molt bones vacances d’estiu.

Descarrega’t totes les fotografies

Descarrega’t les fotografies de la gimcana en anglès

Descarrega’t les fotografies de l’excursió al Tren de Palau de Plegamans

Grup 1r i 2n d’EP

Aquesta ha estat la úlitma setmana de Casal i Campus Esportius. Hem realitzat un munt d’activitats tant d’aigua com al camp d’esports. A més a més, el dimarts vam anar d’excursió a la platja de Gavà on vam disfrutar d’un magnífic dia de sol. Dimecres també vam fer una sortida, vam anar al Trenet de Plegamans on vam poder disfrutar d’una volta amb el tren i de moltes activitats més.

Ha estat un Casal on tots hem gaudit molt. Hem fet un munt de tallers i activitats i també de sortides molt divertides. Molt bon estiu!

Descarrega’t totes les fotografies

Descarrega’t les fotografies de la gimcana en anglès

Descarrega’t les fotografies de l’excursió al Tren de Palau de Plegamans

3r, 4t, 5è i 6è d’EP i ESO

Durant la última setmana de Casal, hem realitzat un munt d’activitats. Hem fet diversos tallers, i a més a més, dimarts vam anar d’excursió a la platja de Gavà on vam gaudir d’un magnífic dia de sol. Dijous vam anar d’excursió a Port Aventura on vam poder disfrutar d’una gran jornada. Finalment, divendres hem realitzat una gran gimcana al camp d’Esports que ha acabat amb una gran guerra d’aigua. Ens ho hem passat d’allò més bé.

Ha estat un Casal on tots hem gaudit molt. Hem fet un munt de tallers i activitats i també de sortides molt divertides. Molt bon estiu!

Descarrega’t totes les fotografies

Descarrega’t totes les fotografies de la sortida a Port Aventura

Futbol:

Durant la última setmana del Campus Esportiu de futbol, hem centrat els entrenaments en el Porter, una figura clau en qualsevol equip de futbol, per tant, tots els exercisis han estat enfocats al coneixement d’aquest jugador, és a dir, a aprendre quina és la seva tasca dins del terreny de joc.

A més a més, a les tardes hem realitzat un torneig de futbol per equips que ha estat basat en els Jocs Olímpics que es duran a terme el proper mes d’agost a Río.

Ha estat un Casal on tots hem gaudit molt. Hem fet un munt de tallers i activitats i també de sortides molt divertides. Molt bon estiu!

Descarrega’t totes les fotografies

Mira la Roda de Premsa