Final d’un Casal d’Estiu inoblidable!

Avui acaba un Casal d’Estiu ple d’emocions i somriures, des de l’equip de Garbí Obert els volem agraïr tota la confiança dipositada i també desitjar-los un molt bon estiu en companyia dels seus fills i filles.

image_print

Avui 29 de juliol finalitza el Casal i els Campus esportius d’aquest estiu 2016. La valoració és excel·lent. Hem compartit molts moments especials amb tots els alumnes i un munt d’experiències i rialles. Des de Garbí Obert volem agrair a les famílies la confiança dipositada amb nosaltres i esperem haver complert les expectatives generades. També felicitar a tots els alumnes per l’actitud mostrada durant les activitats a l’Escola i en les sortides de cada setmana.

 

Per últim, valorar i felicitar a tots els alumnes de Secundària que han estat fent pràctiques com a futurs monitors. Ens hem sentit orgullosos d’ells, ja que han mostrat molt interès i capacitat per aquesta feina. Pau Vall, Alejandro Carrasco, David Delgado, Anna Flores, Laura Sans, Anna Jia, Mariona López, Isabel Lechado, Carla Archs, Clara Llovera, Ivet Artís, Nikhita Martín, Anna Riera, Mariona Artís, Iago Aragunde, Laia Vidal, Laia Garcia, Meritxell Galera, Alicia Rosa, Marta Tapias, Adriana Lavín, Clàudia Martínez i Maria Hierro.

IMG_1714

 

Dades generals:

 

 • 300 alumnes
 • Més de 200 hores de Casal
 • 21 alumnes, familiars i amics de fora l’Escola
 • 30 treballadors
 • 23 alumnes de Secundària de  l’Escola en pràctiques
 • 26 sortides i activitats fora l’Escola
 • 17 tallers i manualitats
 • 18 gimcanes (anglès, esportives, d’aigua,..)
 • 5 tornejos de futbol (Eurocopa, Copa Amèrica i Jocs Olímpics)
 • 2 tornejos de bàsquet amb Escoles de fora
 • 1.000.000 de somriures…