En Gerard ha rebut el Premi Extraordinari de Batxillerat.

El nostre alumne Gerard Roch ha rebut el Premi Extraordinari de Batxillerat otorgat pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Enhorabona Gerard!

image_print

El nostre alumne Gerard Roch ha rebut el Premi Extraordinari de Batxillerat otorgat pel Govern de la Generalitat de Catalunya i el  reconeixement del Govern de la Generalitat de Catalunya de mans del Conseller d’Empresa i Coneixement Honorable Sr. Jordi Baiget per la seva nota excel.lent en les proves de les PAU.

Enhorabona Gerard!image

Nota de Premsa

El Govern distingeix els 430 estudiants que van obtenir un Excel·lent a les Proves d’Accés a la Universitat 2016

La nota d’aquests estudiants en la fase general de les proves ha estat igual o superior a 9

Captura de pantalla 2016-07-19 a les 11.40.30

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha lliurat avui les distincions als 430 estudiants que han obtingut una qualificació d’Excel·lent en les proves d’accés a la universitat (PAU) del passat mes de juny. La nota d’aquests estudiants en la fase general de les proves ha estat igual o superior a 9.

El conseller Baiget s’ha adreçat als alumnes distingits i ha destacat que aquest acte és “un reconeixement a la feina ben feta i a la que continuarem fent”. En aquest sentit, ha animat als guardonats a aprofitar “les grans oportunitats de formació” que els ofereixen les universitats catalanes. També els ha demanat: “Feu servir el vostre talent per canviat el món en el que vivim, i feu-ho en equip”.

El conseller ha aprofitat per felicitar les famílies i els centres escolars pel suport als estudiants. “Una part d’aquest reconeixement també és vostre”, ha dit.

Per acabar el seu discurs, el conseller Baiget ha encoratjant els futurs universitaris: “Esteu cridats a fer grans coses. Perseguiu els vostres somnis i sigueu fidels a vosaltres mateixos”.

El conseller ha estat acompanyat pel secretari general del departament, Xavier Gibert; el secretari d’Universitats i Recerca, Arcadi Navarro; la directora general d’ESO i Batxillerat, Montserrat Llobet; la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Mercè Jou; i el director general de Recerca, Francesc Subirada; entre d’altres.

Els 430 estudiants distingits han recollit el guardó en un acte que s’ha celebrat a l’Auditori de Barcelona. La Generalitat va crear aquests guardons, el 2001, amb la finalitat de premiar els alumnes que havien obtingut millors resultats en les PAU. Els set estudiants amb millor nota han rebut, a més del diploma acreditatiu, un obsequi especial.

Enguany la nota més alta és 9,8 i l’ha obtinguda una alumna de Tarragona ciutat. Pel que fa a la resta de demarcacions, les notes més altes de Barcelona i de Girona corresponen a un 9,70, obtingudes per cinc alumnes de Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat i Barcelona ciutat (2 estudiants); i un alumne de Girona capital, respectivament. A la demarcació de Lleida la nota més alta és un 9,50 i ha estat obtinguda per dos estudiants, una noia de l’Institut de Tremp i un noi dels Jesuïtes Lleida – Claver.

Perfil dels guardonats

Pel que fa als estudiants, dels 430 guardonats, 246 són noies i 184 nois. Quant al centre d’origen, 189 procedeixen de centres públics, i 241 de centres concertats/privats. I pel que fa a la seva procedència, la majoria d’estudiants pertanyen a les comarques de Barcelona.

Distribució territorial dels distingits i distingides

La distribució per comarques en funció del domicili de l’alumne és la següent:

Captura de pantalla 2016-07-19 a les 11.35.17

Captura de pantalla 2016-07-19 a les 11.35.29