Casal de Setembre

Comencem un nou curs! Garbí Obert i els alumnes del Casal de Setembre ja hem començat el nou curs 16/17 amb més ganes que mai i amb un munt d’Activitats i excursions.

image_print

De l’1 al 9 de setembre:

Grup EI3:

Durant els 7 dies que ha durat el Casal de Setembre els nens i nenes d’Educació Infantil 3 han tingut el primer contacte amb la que serà la seva Escola durant 15 anys. Han estat uns dies molt importants per a ells, ja que han tingut un primer contacte amb les instal·lacions i la rutina amb la qual conviuran a partir del pròxim dilluns.

Han gaudit de moltes estones al jardí on han pogut conèixer als seus companys i companyes. A més a més, han realitzat activitats a la piscina de l’Escola diàriament. També, i seguint amb el nostre Projecte Pedagògic, hem donat molta importància a l’hora de dinar, on hem començat a treballar els diferents hàbits. Posteriorment han descansat durant una estona per tal de carregar piles per a la tarda on també s’han realitzat activitats a l’aula o al jardí.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Grup EI4:

Aquests dies de setembre abans de començar el nou curs, els alumnes que han participat del Casal de Setembre han pogut gaudir de moltes activitats que Garbí Obert els tenia preparades. D’entre elles els alumnes han gaudit de moltes estones als diferents jardins i al camp d’esports on han pogut retrobar-se amb molts dels seus companys que van acomiadar el passat mes de juny. A més a més, hem anat a la piscina cada dia on hem gaudit baixant pel tobogan i també jugant amb tots els suros. Després de la piscina ja era hora de començar a preparar l’hora de dinar, una part fonamental en el Projecte Educatiu de les nostres Escoles.

Aquest any i com a novetat, hem inclòs dues sortides durant el Casal de Setembre. La primera, va tenir lloc el passat dimarts en la qual tots els alumnes a partir d’Educació Infantil 4 vàrem anar a la platja de Gavà a passar el matí. Allà vam jugar amb les ones i vam fer castells a la sorra. Va ser un matí molt divertit on ens ho vam passar d’allò més bé. L’altra sortida va tenir lloc el dijous. Vam anar al Parc de Can Vidalet on vam poder gaudir d’un entorn natural al mig d’Esplugues. Allà vam jugar als diferents parcs i també vam visitar el seu estany i fins hi tot vam entrar a una cova!

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Grup EI5 i Educació Primària:

Aquest Casal de Setembre, el grup dels grans han gaudit d’uns dies on han pogut tenir un període d’adaptació per al nou curs. Hem realitzat un munt d’activitats cada dia. Hem jugat als diferents jardins de l’Escola, al camp d’esports i també hem anat a la piscina diàriament. També hem vist una pel·lícula i hem realitzat, com a novetat aquest any, dues excursions, la primera va tenir lloc dimarts, vam anar a la platja de Gavà on vam gaudir d’una jornada molt divertida, vam jugar amb les ones, ens vam banyar i també vam jugar amb la sorra. Dijous va ser el torn de l’excursió al Parc de Can Vidalet on vam gaudir de les diferents àrees que té el parc: les zones verdes, la pista de futbol sala i també de l’estany i fins hi tot vam entrar a la cova del Parc. Va ser una jornada rodona!

Descarrega’t totes les fotografies aquí