Adéu, Martí

Amb molt sentiment i dolor, els volem comunicar que aquesta matinada ha mort el nostre alumne Martí Bolló Bordas, de la classe Plató de 2n de Batxillerat, a causa d’un accident vascular. El buit no l’omplirem mai i el trobarem a faltar sempre. Ens quedarà el bon i extraordinari record de la seva presència i esperit de superació.

image_print

Benvolgudes famílies,

Amb molt sentiment i dolor, els volem comunicar que aquesta matinada ha mort el nostre alumne Martí Bolló Bordas, de la classe Plató de 2n de Batxillerat,  a causa d’un accident vascular. Vam acompanyar tot el que vam poder en Martí el curs passat quan va patir un accident de circulació i ens el vam estimar molt i l’estimem molt. Aparentment estava recuperat i havia començat l’Escola aquests dies. El buit no l’omplirem mai i el trobarem a faltar sempre. Ens quedarà el bon i extraordinari record de la seva presència i esperit de superació.

En nom de tota la comunitat educativa de Garbí Pere Vergés d’Esplugues fem arribar aquest sentiment als seus pares, Anna i Miquel, familiars i amics.

Hem comunicat aquesta notícia tan trista a tots els alumnes de Primària i Secundària. Els informarem del comiat que farà la família, si així ho consideren oportú els seus pares, i més endavant farem un acte bonic i sentit a l’Escola amb tots els alumnes.

Una abraçada,

 Jordi Carmona Espinosa

Director Garbí Pere Vergés

jcarmona@escolesgarbi.cat