Cursa de la Mercè 2016

Aquest proper diumenge dia 18 de setembre, i seguint amb la proposta d’activitats esportives que des del Departament d’Educació Física anem promovent aquests darrers cursos, us animem a participar la cursa de la Mercè 2016.

image_print

Aquest proper diumenge dia 18 de setembre, i seguint amb la proposta d’activitats esportives que des del Departament d’Educació Física anem promovent aquests darrers cursos, us animem a participar la cursa de la Mercè 2016.

La intenció no és altra que fomentar la pràctica de l’activitat física en el temps de lleure i passar una bona estona a l’aire lliure . Les dates són molt justes i pràcticament coincideixen amb l ’inici de curs. És per aquest motiu que aquesta vegada no participarem com a Escola però sí que ens agradaria que us animéssiu a participar amb la família i que gaudíssiu d’aquesta Cursa Popular de Barcelona.

http://lameva.barcelona.cat/cursamerce/ca/inici.html