A totes, GO!

Ja arriba el gran dia, el pròxim dilluns 3 d’octubre Garbí Obert posa en marxa totes les seves Activitats fora de l’horari lectiu.

image_print

El pròxim dilluns 3 d’octubre comencen totes les Activitats que Garbí Obert ofereix fora de l’horari lectiu. Tot l’equip de Garbí Obert està a punt i amb moltes ganes d’iniciar una altra temporada amb l’esperança que sigui igual d’intensa i apassionant com la passada. Pel que fa als equips de competició, la lliga començarà el proper cap de setmana del 20-21 d’octubre.

Tots aquells alumnes que encara no s’hagin inscrit tenen temps per fer-ho i és que queden les últimes places! Des de Garbí Obert animem a tots els nostres alumnes que encara s’ho pensen a compartir amb nosaltres l’experiència de formar part de la nostra família, i és que l’Esport, és la millor manera perquè els nostres alumnes coneguin el significat de formar part d’un col·lectiu en el qual tothom treballa per aconseguir un objectiu comú, ja que tot i oferir esports individuals, la nostra metodologia de treball es basa en el treball en equip i amb el companyonia seguint de manera directe el Projecte Pedagògic de les nostres Escoles.

IMG_1828

Apunta’t a Garbí Obert i viu una experiència única amb els companys i companyes i amb tot l’equip humà de Garbí Obert.

Apreteu-vos bé el cinturó perquè ens ho passarem bé!

@GOEsplugues