Anglès a Garbí Obert

Garbí Obert ofereix dins de les seves activitats la llengua anglesa per tal de poder reforçar i aprofundir en els aspectes treballats a classe.

image_print

La primera setmana d’octubre es van iniciar les activitats de Llengua Anglesa de Garbí Obert.

Enguany comptem amb 5 grups, des d’Educació Infantil fins a Secundària. La metodologia de treball segueix sent la dels darrers anys: sessions d’immersió lingüística total en un ambient distès i de confiança propiciat pel fet de ser grups reduïts. Els nens i nenes són estimulats amb activitats amenes amb objectiu comunicatiu per reforçar i polir la seva capacitat de comprensió i expressió oral. A partir de cicle mitjà, també es focalitzen en l’escriptura i comprensió de la llengua escrita.

Tot seguit els presentem una pinzellada d’aquest inici de curs:

Infantil

Han conegut els seus nous companys i sembla que s’ho passin la mar de bé amb la Sra.Núria Giràldez. Amb jocs i cançons amplien el seu vocabulari i comprensió de la llengua. I el que és més divertit, han conegut  la mascota que els acompanyarà durant tot el curs: the Màgic Hen!

ei

1r i 2n d’Educació Primària

A través del joc i dinàmiques diverses dirigides per la Sra. Ana Alcalde, es repassen els continguts bàsics i elements comunicatius tals com les preguntes personals o expressions quotidianes. A la imatge es veu com, per torns, realitzen un joc d’ identificació dels colors utilitzant la tauleta.

1r-i-2n-dep

3r i 4t d’Educació Primària

Els alumnes del grup de la Sra. Berta Olivares treballen continguts bàsics com aprendre a donar indicacions, coneixement tan útil quan es viatja arreu! En grups han portat i amagat un tresor que la resta haurà de descobrir tot seguint les pautes i indicacions escrites. Seran capaços de trobar-lo?

3r-i-4t-dep

6è d’Educació Primària i Primer Cicle de Secundària

La Sra. Eneida Cárdenas ha centrat les primers sessions a veure les habilitats prèvies dels alumnes i propiciar una cohesió de grup. A partir d’un joc on reproduïen la pàgina inicial de Facebook, van compartir gustos, aficions, llibres, pel·lícules…

6e-dep

3r ESO

La Sra Núria Sala ha iniciat les primeres sessions amb activitats de coneixença i de conversa. Inspirats amb visualitzacions audiovisuals a partir de les que treballaven speaking, els alumnes comencen a crear un vídeo propi. Aquests projectes s’alternen amb sessions de reforç i ampliació de gramàtica.

secundaria-1

Agraïm molt sincerament la seva confiança i volem donar-los la benvinguda tant als alumnes que fa anys que confien en nosaltres com a les noves incorporacions.

Jugarem, conversarem, idearem i gaudirem molt durant aquest curs sota la coordinació de la senyora Carolina Dorca, professora d’anglès a l’Escola i responsable del departament de llengües de Garbí Obert.

I no oblidin que per a tots aquells alumnes que vulguin aprofundir i ampliar el seu coneixement de la llengua anglesa, o aquells que necessitin un reforç i atenció més individualitzada, les inscripcions romandran obertes al llarg del curs.

@GOEsplugues