Tres equips finalistes al Premi Dialoga

Tercera edició del Premi Dialoga, destinat als alumnes de Primer de Batxillerat dels col·legis i instituts de Catalunya, amb el suport del Departament D’Ensenyament i del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

image_print

Divendres passat la facultat de Dret d’ESADE, mitjançant el Grup de Recerca en Conflict Management, i el Col·legi de Notaris de Catalunya, en el marc de les seves activitats de difusió i promoció de la resolució alternativa de conflictes, van celebrar la cerimònia de lliurament de premis de la 3a Edició del Premi Dialoga, destinat als alumnes de primer de Batxillerat de les escoles i instituts de Catalunya, amb el suport del Departament D’Ensenyament i del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Tres equips de l’Escola de Primer de Batxillerat van ser finalistes: Berta , Gemma  i Eva ; Laura , Pau  i Sílvia ; Marta , Júlia  i Carolina .

Més informació: http://www.esade.edu/research-webs/esp/gdf/premi-dialoga

 

??????????????