Presentació de Garbí Obert

Amb un total de gairebé 600 alumnes, ahir va tenir lloc la presentació de Garbí Obert. Molt bona temporada!

image_print

Ahir va tenir lloc la presentació de Garbí Obert. Tots els alumnes de les activitats esportives eren ahir sobre la gespa del camp d’esports per presentar-se davant d’uns pares, mares, avis i familiars amb moltes ganes de veure els seus fills formant part d’un equip.

img_2001

Any rere any, Garbí Obert es consolida amb més d’un 50% d’alumnes de l’Escola inscrits en alguna de les activitats que ofereix en acabar l’horari lectiu. Garbí Obert, és una peça clau en el desenvolupament del Projecte Pedagògic de les nostres Escoles, i és que l’esport promou valors com són l’esforç, el treball en equip, el companyerisme que són fonamentals per tal de formar els futurs ciutadans, els homes i dones del demà.

img_1996

 

Finalment, volem desitjar molt bona temporada a tots els equips i agrair l’esfroç i la dedicació de tots els professionals de Garbí Obert, sense ells, tot això no seria possible.

img_2013-2

Descarrega’t aquí totes les fotografies

@GOEsplugues