Ens visita la Dra. Rosa Flos

Avui ens ha visitat la Dra. Rosa Flos, científica emèrita i experta en temes d’Aqüicultura, en el marc del Projecte “Criats a la UE”(Unió Europea), organitzat per la Fundació per la Biodiversidtat.

image_print
img_0453Avui ens ha visitat la Dra. Rosa Flos, científica emèrita i experta en temes d’Aqüicultura, en el marc del Projecte “Criats a la UE” (Unió Europea), organitzat per laFundació per la Biodiversidtat..
Els alumnes de 2n d’ESO i de l’optativa de Vida marina han assistit a una sessió de debat sobre diferents temes de l’Aqüicultura.
La Dra. Flos els ha explicat la seva trajectòria i vocació científica i, posteriorment, els alumnes li han fet preguntes sobre àmbits com la sostenibilitat ambiental, la ubicació de les piscifactories, l’alimentació i reproducció dels peixos que es crien i d’altres, tots lligats a l’Aqüicultura.
Ha estat una visita molt profitosa i que ens ha permès endinsar-nos al món de la Biologia marina d’una manera molt competencial.