Records de la Fira Meeuweg 15

El dissabte 5 de novembre vam gaudir de la Fira Meeuweg 15 amb gran èxit de participació i d’assitència.

image_print
La Fira de la Promoció Meeuweg15 ha estat un èxit d’assistència: 1300 persones. A més ha estat una festa de tota l’Escola, on el protagonisme dels alumnes dels cursos més joves ha estat molt visible. Aquest és un terreny a treballar, la Fira com una experiència lúdica compartida on l’expressió artística, la cultura, l’estètica, la sostenibilitat, la convivència, la ciutadania i la llibertat hi són molt presents. Un bon reflex del nostre Projecte Educatiu.
Vull felicitar i agrair, en primer lloc als tutors i coordinadors per la preparació de la Fira i l’acompanyament d’aquests nois i noies.
Gràcies a tots els mestres que d’una manera o altra heu participat en la seva posada en escena, als alumnes també.
Als nois i noies de la Promoció. Han treballat de valent i han fet feliços als més joves. Han demostrat que el treball en equip és la clau. I en saben. I a totes les famílies i visitants, molts antics alumnes. Als pares i familiars del Martí. Tothom ha vingut a ajudar la Promoció.
En fi, una Fira de rècord en tot. Moltes gràcies a tots. Avui han estat 12 hores intenses. Desitjo que dilluns quan tornem a l’Escola la veiem com si no hagués passat res. Serà una mostra que ha estat una bona Fira. I ens posarem de nou a la tasca de formar ciutadans.
Jordi Carmona
Director Garbí Pere Vergés Esplugues

Enguany la decoració  estava inspirada en Ramon Llull com a part de la commemoració del 700 aniversari de la seva mort.

Partint del context històric de Ramon Llull, i tenint en compte les seves preocupacions, vam optar per convertir el menjador de l’Escola en una de les edificacions més majestuoses de la seva època: una església d’estil gòtic, amb els vitralls que donen el pas a la llum del saber i amb una arquitectura que s’aixeca gràcies als nous coneixements tècnics que s’anaven adquirint.

D’aquesta manera, ens vam fixar en dues de les obres més reconegudes de Ramon Llull per tal d’ambientar aquest espai. D’una banda, els personatges del Llibre de les Bèsties ompliran de colors i moviment aquests vitralls i, per altra banda, l’Ars Magna de Llull presidirà el menjador com a icona que representa el saber i la raó que Llull va defensar en tot moment i que tan fàcilment podem lligar als principis de la nostra Escola.

 

fullsizerender