Conferència de la Dra. Elena Sancho

El dimecres 9 de novembre els alumnes de Batxillerat assistiran a la conferència:
“CRISPR/CAS: La vareta màgica que tot ho pot, encara que potser no hauria”, a càrrec de la Dra. Elena Sancho, emmarcada en les conferències de la matèria de Ciències per al món contemporani. La ponència tindrà lloc a les 18.30h a CosmoCaixa.

image_print

El dimecres 9 de novembre els alumnes de Batxillerat assistiran a la conferència:
“CRISPR/CAS: La vareta màgica que tot ho pot, encara que potser no hauria”, a càrrec de la Dra. Elena Sancho, emmarcada en les conferències de la matèria de Ciències per al món contemporani.

La ponència tindrà lloc a les 18.30h a CosmoCaixa.

La Dra. Elena Sancho és investigadora associada de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) i especialista en càncer de còlon i metàstasi.

capturaNascuda a Madrid el març de 1966, Elena Sancho és llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Madrid i doctora en Bioquímica per la Universitat d’Aberdeen (Escòcia). Després del doctorat va treballar en diferents laboratoris europeus de prestigi, incloent el de Miguel Beato a l’IMT (Alemanya) i el de Hans Clevers al Hubrecht Laboratorium (Holanda). Des del 2004 forma part del Programa d’Oncologia de l’IRB Barcelona, on conjuntament amb Eduard Batlle coordina el Laboratori de Càncer Colorectal. Els seus treballs han fet aportacions clau en aquest camp.

Podeu trobar més informació en aquests enllaços:

https://www.youtube.com/watch?v=854bcJUT2O4
https://www.irbbarcelona.org/es/profile/elena-sancho