Resultat de les eleccions al Consell de Govern de Secundària del curs 2016-17

Vídeos de la campanya electoral dels candidats a format part del nou Consell de Govern de Secundària. Les eleccions tindran lloc aquest proper divendres 11 de novembre a les 11h.

image_print

vot-mireia-adriana-i-sandraEl passat divendres, 11 de novembre de 2016, es va celebrar a l’Escola l’elecció dels representants dels alumnes al Consell de Govern de Secundàri per al curs 2016-17.

Fa dues setmanes els candidats van presentar els seus programes amb els objectius i propostes en diferents àmbits per a aquest nou curs. Més endavant, es va dur a terme la campanya i la presentació dels candidats a totes les classes de Secundària. Durant la campanya es van penjar diversos cartells estratègicament per tota l’Escola i els candidats van ser entrevistats a Garbí TV.

Finalment, divendres passat, a les 10:30h, el Consell en funcions es va reunir per tal de preparar el material de la votació i constituir les meses electorals. A partir de les 11 es va obrir el col·legi electoral situat al menjador, per als alumnes d’ESO1 i 2 i BTX1 i 2, i a la biblioteca del Cub per als alumnes d’ESO 3 i 4. Es va donar el tret de sortida a la votació fins a les 11:30h. Quan es va tancar la votació, els membres de les meses van procedir al recompte de vots.

Seguidament, adjuntem les dades de participació i els resultats electorals.

1

Podem observar com la participació ha estat considerablement alta, aproximadament d’un 76% en total.

Fet l’escrutini, l’alumnat de Secundària ha determinat que el Consell de Govern d’aquest any estarà format per:

captura-de-pantalla-2016-11-14-a-les-19-23-20

captura-de-pantalla-2016-11-14-a-les-19-25-10

Per últim, i com a cloenda de la nostra legislatura, al Consell de Govern del curs 2016-17 ens agradaria desitjar-li un bon curs i animar-lo a seguir amb els projectes ja iniciats i començar-ne de nous. Ara és la seva oportunitat per demostrar la il·lusió per exercir el càrrec, ser productius i responsables i gaudir-lo al màxim. D’altra banda, volem agrair tot el suport que hem rebut al llarg d’aquest any per part de la comunitat educativa i de l’equip directiu, atès que sense el seu recolzament hagués estat impossible fer realitat les nostres idees.

Moltes gràcies a tothom i que el futur sigui una oportunitat per encarar reptes que facin de la nostra petita comunitat un indret més just i lliure.

Ben cordialment,

Consell de Govern de Secundària del curs 2015-16

11 de novembre de 2016

img_8567

img_8561

-ooOoo-ooOoo-ooOoo-

Campanya electoral per escollir el nou Consell de Govern

Aquest dilluns dia 7 ha començat la campanya electoral per escollir el nou Consell de Govern de Secundària. Els candidats ja s’han presentat a tots els alumnes i s’han reunit amb el Sr. Carmona per validar les seves candidatures i donar el tret de sortida de les eleccions.

Els alumnes candidats són:

Color Blanc: Sandra de la classe Plató (2n de batxillerat), Maria de la classe Finestrelles (1r d’ESO), Anna de la classe Odissea (2n d’ESO) i Enric de la classe Espriu (4t d’ESO).

Color Blau: Aina de la classe Finestrelles (1r d’ESO), Clara de la classe Finestrelles (1r d’ESO), Albert de la classe Finestrelles (1r d’ESO) i Alejandra de la classe Marx (1r de batxillerat).

Color Verd: Adriana de la classe Darwin (4t d’ESO) i Lucía de la classe Finestrelles (1r d’ESO).

A tots ells els destigem una bona campanya i a la resta d’alumnes us animem a participar a les eleccions aquest proper divendres dia 11 de novembre a les 11 del matí. (ESO1 i 2 i BTX1 i 2 al menjador de l’Escola i ESO3 i 4 a la biblioteca del Cub).

Bona campanya!

Vídeos dels candidats