Mostra de FotoFilosofia 2016

El passat dimecres 16 de novembre, un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat van assistir al lliurament de premis del II Festival de Filosofia (Barcelona Pensa).

image_print

El passat dimecres 16 de novembre, a l’ Aula Magna de la Facultat de Filosofia, alguns dels alumnes seleccionats de 1r de Batxillerat van assistir al lliurament de premis del concurs de la Mostra de Fotofilosofia 2016 dins del II Festival de Filosofia (Barcelona Pensa).

L’ acte va ser presidit pel Degà de la Facultat de Filosofia (Josep Monserrat Molas), des del Departament d’ Ensenyament (Montserrat Llobet Directora General de la DGESOIB), Aurora Vallejo del (CRP Sant Cugat), Àngels Baldó (SCF), Ramon Moix (AdHoc) i Jordi Beltran (SCF)

Des del Departament de Socials donem l’ enhorabona a tots els alumnes de 1r de Batxillerat per la seva participació.