Tardes de biblioteca : obrim les portes al món dels contes

El dimarts 22 de novembre a la tarda vàrem gaudir de la segona “Tarda de Biblioteca” del curs. Aquesta vegada vàrem obrir la porta al món de la imaginació dels contes juntament amb els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària i les seves famílies.

image_print

El dimarts 22 de novembre a la tarda vàrem gaudir de la segona “Tarda de Biblioteca” del curs. Aquesta vegada vàrem obrir la porta al món de la imaginació dels contes juntament amb els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària i les seves famílies. Tot estava preparat per poder endinsar-nos en la història del conte Llana a dojo, on l’Annabel, la protagonista, troba una capsa màgica plena de cabdells de llana. L’Annabel viu en una ciutat sense color i, per tant, amb els cabdells de llana aconsegueix vestir tota la gent i donar-los alegria amb els colors de la llana. Tant és així, que vesteix tota la ciutat, animals, vehicles, edificis…

Com que ens agrada fer partícips els nens i nenes, quan vam acabar el conte ens van ajudar a colorejar els murals de la ciutat, ajudant l’Annabel a crear un paisatge ple de color i alegria.

Finalment, les famílies varen poder visitar la biblioteca de l’Escola, decorada amb diferents elements fets de llana i amb peces de roba fetes pels mateixos alumnes de 1r i 2n en les hores de plàstica amb l’ajuda de la professora Marta Tovar.

Volem acabar agraint l’assistència a totes les famílies, l’entusiasme dels seus fills i la col·laboració de companys i alumnes en la representació del conte i la decoració de l’escenari i la biblioteca.

Gràcies a tots!