Comencen les competicions de Judo

Els dies 5 i 19 de novembre van tenir lloc les dues primeres competicions de judo en les quals l’Escola va participar. El dia 5 va tenir lloc la competició d’Alevins, on van participar l’Héctor Sánchez i en Marc Alares, tots dos alumnes de 5è d’Educació Primària. El passat 19 de novembre era el torn dels alumnes més petits, els Prebenjamins i Benjamins. Hi van participar en Pablo López, en Marc Sillero, en Guillem Calvo, l’Arnau Cabré i en Bruno Mulet de 3r d’Educació Primària  en la categoria Prebenjamí i en Marcos Villalba i l’Àlex Egea de 4t d’Educació Primària en la categoria Benjamí.

2016-11-05-photo-00000589

Abans de començar a competir, tots estaven molt nerviosos, ja que era un dia molt important per a tots ells. Havien de posar en pràctica tots aquells coneixements que havien après durant les sessions d’entrenament amb el professor Jordi Campillo. Cada cop quedava menys perquè arribés l’hora del combat, en tenien moltes ganes! Tots van fer un molt bon paper, fins i tot va haver-hi podis!

2016-11-05-photo-00000597

En acabar la competició, en Jordi ens va comentar: “Estic molt orgullós de tots els meus alumnes, tots han fet un molt bon paper en la competició. Els vull felicitar perquè, tot i els nervis, han aplicat els coneixements que han après i això és el més important, que dia rere dia estimin més aquest esport.”

El 21 de gener tindrà lloc la propera competició de Judo al Pavelló de La Mar Bella on participaran les categories Prebenjamí i Benjamí corresponents als alumnes de 3r i 4t d’Educació Primària.

Descarrega’t totes les imatges aquí