Exhibició de Dansa-Jazz a l’Atrium Viladecans

Diumenge 27 de novembre no va ser un dia qualsevol per a Garbí Obert, va tenir lloc a Viladecans el Festival FES GYM organitzat per Pitarch’s Events en el qual les nostres alumnes de Dansa-Jazz van participar, des de 1r fins a 6è d’Educació Primària, amb l’objectiu principal de passar-ho bé i superar els nervis i la por escènica.

2016-11-27-photo-00000682-2

Totes estaven molt nervioses ja que per a alguna d’elles era la primera vegada que pujaven a un gran escenari com és el de Viladecans. Les més petites van ser les encarregades d’obrir l’espectacle amb un magnífic ball dirigit per la professora Clàudia Moncalvo.

2016-11-27-photo-00000689-2

 

Va ser un dia molt especial per a ballarines, professors i famílies. El pati de butaques feia goig de veure; els ulls brillants de tots els pares, mares, germans, avis i tiets veient els més petits de la família interpretar el ball.

2016-11-27-photo-00000710-2

L’Olga, la Clàudia, la Júlia i en Nil, els professors de Dansa-Jazz a l’Escola, ens van comentar un cop finalitzat l’espectacle que estaven molt contents i satisfets amb totes les ballarines ja que havien fet una molt bona actuació i havien sabut superar els nervis. ‘’Volem felicitar totes i cadascuna de les ballarines, ja que des del començament de curs han fet una molt bona feina i avui ha estat la cirereta del pastís’’.

Descarrega’t les fotografies aquí