Trobada de l’Escola de Futbol i Clínic de Bàsquet

El passat dissabte 26 de novembre va tenir lloc a l’Escola la primera trobada de l’Escola de Futbol i el primer Clínic de Bàsquet. Va ser tot un èxit!

image_print

El passat dissabte 26 de novembre va tenir lloc la primera trobada de l’Escola de futbol que es va disputar contra l’Escola Santa Isabel. Tots, entrenadors, jugadors i famílies, tenien moltes ganes que arribés aquest dia tant esperat.

2016-11-26-photo-00003727

Els primers en arribar van ser els alumnes d’Educació Infantil 4 i 5. Per a molts d’ells, el primer partit de les seves vides, estaven molt emocionats. Tots puntuals a l’hora de la convocatòria van escalfar i van començar. Van jugar molt bé i van guanyar el dos partits, els seus entrenadors, el Xavi i l’Ernest, ens van comentar que estaven molt orgullosos dels seus jugadors ja que havien fet un molt bon partit.

2016-11-26-photo-00003743

A les 11h, va ser el torn de 1r d’Educació Primària, entrenats pel Pol Cuairàn, van ser partits molt emocionants i finalment l’Escola es va tornar a imposar a Santa Isabel amb dos molts bons partits.

2016-11-26-photo-00003719

Finalment, a les 12h van tenir lloc els partits de 2n d’Educació Primària, entrenats pel Moha Abir i el clínic de bàsquet. Pel que fa als partits de futbol, van ser molt bons partits i tots van jugar molt bé i van tornar a conquistar dues victòries. Miguel Fontecha, coordinador del Futbol Sala de Garbí Obert ens va comentar a l’acabar la jornada que estava molt content i satisfet amb tots els jugadors i entrenadors ja que havia estat una jornada rodona en la qual els nens s’ho havien passat d’allò més bé, que era el més important.

2016-11-26-photo-00003696

Pel que fa al bàsquet, la nostre coordinadora Sara Atienza amb l’ajuda de l’entrenador de l’Escola de bàsquet, Guillem Agueda van preparar un entrenament especial per a tots els alumnes en el qual van acabar-lo fent un partit. Tots s’ho van passar molt bé i van disfrutar molt d’aquest esport que tant ens agrada i ens fa disfrutar.

Descarrega’t totes les fotografies de l’Escola de futbol

Descarrega’t totes les fotografies de l’Escola de bàsquet