Trobada Esportiva amb l’IES Joanot Martorell

El passat divendres el Departament d’Educació Física ens va organitzar una Jornada Esportiva amb els nostres veïns de l’Institut Joanot Martorell. Aquesta activitat consistia en jugar diferents partits de futbol, bàsquet i volei.

image_print

El passat divendres el Departament d’Educació Física ens va organitzar una Jornada Esportiva amb els nostres veïns de l’Institut Joanot Martorell. Aquesta activitat consistia en jugar diferents partits de futbol, bàsquet i volei.

Abans de començar miràvem el cel i ens feia por que plogués, però finalment el temps ha aguantat i hem pogut jugar tots els partits. 

El que més m’ha agradat d’aquesta trobada ha estat el Fair Play entre tots els participants. Ja hem demanat poder-ho repetir ben aviat.

cof

dig

cof