Retalls de moments a la Biblioteca

Avui, 21 de desembre, a punt de finalitzar el primer trimestre i esperant amb il·lusió les festes de Nadal, volem fer balanç d’algunes activitats que durant aquests mesos hem organitzat des de la Biblioteca.

Vàrem començar amb la primera Tarda de Biblioteca, dedicada als més grans de Primària, plena de misteri, intriga i suspens, al voltant de la novel·la negra i fent de detectius per resoldre un crim. Una experiència enriquidora per a tots, familiars i alumnes. Després vàrem fer la segona Tarda de Biblioteca en la qual ens vàrem endinsar al món dels contes, amb la història Llana a dojo. Grans i petits vàrem ajudar l’Anabel, la protagonista, a donar color a una ciutat grisa i trista, teixint amb llana vestits, pantalons, jerseis…per anar colorejant la vestimenta dels habitants del poble i fins i tot els edificis, parcs…de tota la vila. Moments màgics que vàrem viure amb moltes emocions.

I per tancar l’any 2016 i el primer trimestre, ho hem fet d’una manera fantàstica, amb la II Fira d’Intercanvi de llibres per Nadal. Una activitat on hem participat tots, grans i petits, fomentant valors com la solidaritat, generositat i compartint un dels tresors més preuats, els llibres i les seves històries amagades. Estem molt contents perquè ha sigut una experiència increïble.

I com no, volem agrair a totes les famílies la seva participació en totes aquestes activitats, és allò que dóna sentit a la nostra tasca d’educar i aportar el nostre granet de sorra a la felicitat dels seus fills.

Volem desitjar-los Bones Festes i feliç any 2017!

Moments a la Biblioteca