Bon Nadal!

En nom del Patronat de la nostra Fundació, de la nostra Direcció General, de tot l’Equip de l’Escola i en el meu propi els desitgem un Bon Nadal i el millor per al 2017. En aquest article podran visualitzar tots els vídeos dels concerts i representacions de Nadal.

image_print

Benvolgudes famílies, 

img_2996

En nom del Patronat de la nostra Fundació, de la nostra Direcció General, de tot l’Equip de l’Escola i en el meu propi els desitgem un Bon Nadal i el millor per al 2017.

I ho fem de la millor de les maneres possibles: amb la Nadala feta aquest curs pels alumnes de Dibuix Artístic de 1r de Batxillerat de l’Escola de Badalona i el vídeo de l’optativa de TV de Batxillerat fet en aquest cas pels alumnes de la nostra Escola. 

Tanmateix també tinc la satisfacció de fer-los arribar l’escrit aparegut a la revista Crònica per desitjar-los personalment un Bon Nadal.

Gaudeixin molt d’aquests dies de festa i celebració. Ens retrobem de nou el dilluns 9 de gener.

 Cordials salutacions,

Jordi Carmona

Director

jcarmona@escolesgarbi.cat

CONCERTS I REPRESENTACIONS DE NADAL

 

Diljous 15, concert de la Coral Garbí i representacions de les obres:  “Els Pastorets” i “Tal dia com avui“, a càrrec del Cicle Superior de Primària.

Programa Mostra de Nadal CS Primària

Diumenge 18, concerts d’Infantil

 

Programa concert-Nadal d’Educació Infantil 2016

1r Torn 9.30h

2n Torn 11h

3r Torn 12.45 h

Dilluns 19, 1r de Primària i la Coral Capafonts (3r de Primària)

Programa del concert de Nadal 1r i 3r de Primària

Dimarts 20, Concert 2n i Coral Vilamar (4t de Primària)

Programa del Concert de 2n i de la Coral Vilamar

Dimecres 21, concert de Secundària, Corals Auralí i Del Mar

Programa del concert de Nadal de Secundaria

LA FESTA DEL TIÓ

Avui hem celebrat a l’Àgora del Cub la Festa del Tió. La festa s’ha iniciat amb la desfilada dels nens de les classes Cu-cut, Picarol i El Molí que han entrat a l’Àgora al ritme de la música tot tocant els instruments. Amb unes quantes cançons i uns rodolins que els caps de color li han dedicat, no hi ha hagut prou energia per escalfar-lo tant com era necessari.
Després d’explicar-li molts contes, cantar-li cançons, recitar poemes i fer grans esforços per ser bons companys, el tió finalment semblava ben calent.
Però encara ha fer falta una bona dosi d’alegria, música, representació de contes i unes bones bastonades per tal que finalment el tió cagués les tan esperades dolçaines.
Els mestres han fet la seva col·laboració tot representant un conte i ballant tots junts.
Amb unes bones bastonades, el Tió finalment ha cagat uns llibres, uns caramels i d’altres llepolies!
Fins l’any que ve, Tió! Els pagesos de Capafonts se l’han endut de nou cap a aquelles esplèndides muntanyes.
dsc_0081

L’ENCESA DE LLUMS DE L’HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

El dimecres 14 de desembre a la tarda vam celebrar la Festa de l’Encesa de Llums a l’Hospital Sant Joan de Déu, dia de gran significat perquè marca l’inici de l’arribada del Nadal a l’Hospital.

Vam gaudir plena d’actuacions musicals, la visita dels Pallapupes i d’una xocolatada. Els alumnes de Batxillerat de l’Escola que cursen l’optativa de dansa van actuar per a l’esdeveniment fent un ball. I els seus companys de Primària van guarnir amb les boles realitzades per ells l’arbre que hi ha a la plaça de l’Hospital.

Fragments de l’Encesa de Llums

La bicicleta del temps

La Festa del Tió

Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària