Som-hi Garbí, som-hi Palau!

El passat dissabte 8 de gener, tota la secció de bàsquet de Garbí Obert va assistir al Palau Blaugrana per viure una experiència única amb el primer equip de bàsquet. Una estona abans que comencés el partit vam tenir l’oportunitat d’assistir en exclusivitat a l’escalfament i fins i tot vam poder baixar a la pista i fer-nos una foto amb tots els jugadors.

img_2567

Més tard, ens vam situar a les nostres localitats per poder gaudir de l’espectacle. Va ser un partidàs i el Barça va guanyar 100 a 76. Des dels més petits de l’Escola fins a l’equip juvenil, passant pel prebenjamí, aleví i preinfantil, van disfrutar molt del matx i s’ho van passar d’allò més bé veient un partit d’alt nivell del seu esport.

img_2536

La Sara, la coordinadora de bàsquet de l’Escola ens va comentar en acabar la jornada que estava molt contenta i satisfeta de tota la família de bàsquet de Garbí Obert, ja que dies com aquests, deia, demostren el compromís de tots els jugadors amb els seus equips i la bona feina realitzada per tots els entrenadors, entrenament rere entrenament. Finalment, va voler desitjar molt bon segon trimestre a tots els jugadors i jugadores, als entrenadors i a les famílies.

Descarrega’t aquí totes les fotografies