Valoracions de les Presentacions de Càrrecs de Primària

Divendres passat vam encetar les Presentacions de Càrrecs de Primària d’aquest 2n trimestre. Les Presentacions de Càrrecs suposen un moment de reflexió i valoració de la tasca desenvolupada pels alumnes.

image_print

Divendres passat vam encetar les Presentacions de Càrrecs de Primària d’aquest 2n trimestre.
Vam començar amb els més grans de l’etapa i vam continuar amb el Cicle Mitjà, tancant la roda els menuts de primària dilluns a primera hora.
Les Presentacions de Càrrecs suposen un moment de reflexió i valoració de la tasca desenvolupada pels alumnes.

dsc_0077

*Valoració de la classe Del Mar (Cicle Inicial, 1rEP):
A la classe Del Mar hem millorat el seure bé i ens agrada molt llegir. Hem d’esforçar-nos a fer silenci i escoltar els companys.

*Valoració de la Irene, sots cap del color Blanc de la classe Llimoner (Cicle Mitjà, 4tEP):

Els nens i nenes del color Blanc hem estat dacord i pensem que hem millorat les estones de biblioteca dels matins, perquè fem més silenci. També creiem que som més puntuals a lhora darribar al menjador i, per últim, pensem que anem més amb compte en els desplaçaments per lEscola.

Hem valorat que hem de millorar a no contestar tant als nostres mestres, ja que ho fem massa sovint. També hem d’intentar estar més tranquils en els canvis de classe perquè fem massa xivarri i, per últim, hem de ser capaços dacceptar quan perdem, ja que moltes vegades ens enfadem amb massa facilitat.

*Valoració de l’Ariadna, cònsol general (Cicle Superior, 6èEP):

Penso que és un càrrec en el qual tens molta responsabilitat, ja que has de passar per totes les classes de primària i només ets una persona.

Aquest càrrec m’ha ajudat a distribuir-me millor el temps i a poder conèixer més persones. Penso que també m’ha ajudat a perdre una mica la vergonya.

Al següent encarregat o encarregada li recomano que tingui molta paciència i que intenti arribar molt dhora.

Penso que m’ha faltat, per assolir els meus objectius, haver realitzat més reunions i concursos.