Bojos per l’Economia

En Gerard Seralabós i l’Àlex Lechado, alumnes de 2n de batxillerat participen en l’edició del 2017 del taller “Bojos per l’Economia” inscrit dins del programa Bojos per la Ciència de la Fundació Catalunya – La Pedrera i organitzat pel Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI) en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

image_print

En Gerard Seralabós i l’Àlex Lechado, alumnes de 2n de batxillerat participen en l’edició del 2017 del taller “Bojos per l’Economia” inscrit dins del programa Bojos per la Ciència de la Fundació Catalunya – La Pedrera i organitzat pel Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI) en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

L’any 2013, la Fundació Catalunya – La Pedrera va crear el programa Bojos per la Ciència per a l’estímul del talent científic entre els joves. Dins d’aquest programa marc, neix Bojos per l’Economia!, una proposta del Centre de Recerca en Economia Internacional que compta amb el suport i la col·laboració del Departament d’Economia de la UPF.

El taller “Bojos per l’Economia!” consisteix en una sèrie de vuit sessions sobre diferents temes que formen part de l’objecte d’estudi de l’economia. Aquest taller va adreçat a estudiants de segon de batxillerat que desitgin aprofundir en els conceptes i tècniques que utilitzen els economistes per analitzar alguns dels fenòmens econòmics més importants. El Taller posarà èmfasi en els mètodes estadístics i matemàtics aplicats a l’economia i, per tant, va especialment adreçat a alumnes que tenen una especial competència i interès en disciplines quantitatives.

Cada centre pot recomanar dos alumnes de segon de batxillerat per a participar en el programa Bojos per l’Economia! Seran seleccionats al voltant de 35 alumnes que s’hauran de comprometre a assistir a les vuit sessions. Podeu ampliar la vostra informació a: http://www.crei.cat/bojos-per-leconomia/

Podeu veure totes les fotos de l’acte inaugural del divendres 13 de gener al Món Sant Benet: https://www.flickr.com/photos/75812762@N08/albums/72157679256432895

captura2